Anti Cellulite

Huidverbetering voor been en bil

Cellulite, bijna alle vrouwen krijgen er op den duur last

Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Tussen het onderhuids bindweefsel vormt zich een opstapeling van vetcellen. Deze opstapeling van vetcellen zwelt op en verhardt zich. Onder de huid vormt zich dan een klomp vet dat slecht doorbloed is en omgeven wordt door vocht en afvalstoffen.

Wat Keep Fit er aan kan doen:

Een gezond eet- en bewegingspatroon is helaas niet voor iedereen voldoende. We  kunnen met een combinatie van verschillende technieken de cellulite doen verminderen.

We gebruiken lypossage:

Lypossage is een manuele bindweefselmassage die helpt het lichaam te zuiveren van opgeslagen giftige stoffen en gestolde lymfevloeistoffen. Deze kunnen bobbels en kuiltjes veroorzaken. De diepe massagebewegingen maken verklevingen los onder de huid.

We gebruiken vacussage (cupping):

Bij vacussage wordt de huid door middel van vacuümcups zodanig gemasseerd dat de verklevingen en toxines worden los gemaakt en verwijderd. Door de verbeterde doorbloeding, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er een stuk steviger en gezonder uitzien. Vacuüm massage is dan ook ideaal bij het verbeteren en verwijderen van cellulite, striemen en losse huid.

We gebruiken biostimulatie:

Dit is de  meest geavanceerde manier van elektrische spierstimulatie! Tijdens een 30 minuten durende intensieve spierstimulatie behandeling worden uw probleemzones aangepakt. Uiteraard selecteren we een speciaal daarvoor ontworpen anti cellulite programma zodat de bloed en lymfecirculatie flink wordt verbeterd en de vrijgekomen vetten beschikbaar te maken voor spierverbruik.

We gebruiken infrarood:

De diepwerkende infraroodstralen zorgen ervoor dat de vaatjes gaan openstaan waardoor de circulatie verbeterd. Hierdoor worden de vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd.

Een behandeling bestaat uit bovenstaande onderdelen en wordt gegeven in kuurvorm van 10 behandelingen, twee keer per week.

Voor een kuur betaal je 535 euro (is wel afhankelijk hoeveel cellulite er aanwezig is)