Keep Fit

praktijk-microcirculatie

Keep Fit is een praktijk gelegen aan de Boomaweg 2 in Monster. Monster is een dorpskern in de gemeente Westland, Zuid-Holland. De praktijk wordt gerund door mij, Dennis Roeling, 41 jaar oud. Mijn vrouw, zoontje en ik wonen naast de praktijk. De praktijk run ik inmiddels al twaalf jaar. Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met het geven van spierherstelmassages. Niet veel later ben ik me ook gaan specialiseren in voeding, beweging en het plaatselijk afslanken.

Ooit begonnen met één kleine behandelruimte zijn er inmiddels twee ruime behandelruimtes en een ontvangstruimte binnen de praktijk. Keep Fit betekent fit blijven en dat is mijn filosofie, oud worden met zo min mogelijk klachten!

 

Klachten oplossen

praktijk-vet-bevriezen

 

Door de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd zoals sportmassage, bindweefselmassage, cupping, guasha, lypossage, blessurepreventie, hoofdpijn en massage, personal trainer en Bemer therapie kan ik veel technieken toepassen en daardoor veel klachten verlichten of oplossen. Zo kan je mensen helpen om gezonder te leven, sterker te maken, van klachten af te helpen of klachten te verlichten. In Keep Fit wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Daarnaast is er altijd één op één begeleiding.

Ook ondersteun ik mensen om via o.a. het plaatselijk afslanken van “probleemzones” af te komen. Het verlichten of oplossen van klachten blijft natuurlijk het mooiste wat er is. Als mensen met zware hoofdpijn/ migraine klachten komen en ze hebben er na het losmaken van de nek en schouderspieren veel minder last van en geeft dat echt een kick!

Bemer therapie

Met de Bemer therapie sta ik zelf weleens versteld hoe mensen kunnen opknappen van vervelende klachten. Zo hebben mensen met (spier)reuma, gewrichtsklachten er veel baat bij maar ik heb ook veel mensen die meer energie gekregen hebben. Zelfs verbetering van het functioneren van de lever en nieren heb ik al meegemaakt bij klanten die Bemer gebruiken!

Mocht je vragen hebben over de verschillende methodes en/ of resultaten, hoor ik het graag!