Afvallen

Voedingsprogramma

Snel, gezond en blijvend afvallen.

Het succes zit in u zelf. Voor persoonlijke begeleiding op maat zorgen wij.

Gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, de juiste ondersteunende producten, begeleiding en recepten zorgen voor lekker eten waardoor u het makkelijker volhoudt.

Wij begeleiden u in uw voeding en maken u bewust van wat u eet. Wij bieden voedingsprogramma’s aan waarbij het uitgangspunt is: snel, gezond en op een medisch verantwoorde methode afvallen met behoud van spiermassa en energie. En dan ben je er nog niet: op gewicht blijven is misschien nog wel de grootste uitdaging! Dit is dan ook de voornaamste reden dat de programma’s worden afgebouwd, waardoor een jojo-effect wordt voorkomen. Deze stabilisatiefase is zelfs gratis!

De programma’s kennen vijf tot zes eetmomenten per dag, waarbij je dus geen honger hoeft te lijden en wordt aangevuld met natuurlijke ondersteunende producten, die ervoor zorgen dat je alleen vet verbrandt (dus geen spiermassa verliest), dat je hongergevoel wordt onderdrukt en dat je energiepeil in orde blijft.

De programma’s bieden exact de juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo zetten we jouw lichaam aan, om weer op een natuurlijke en gezonde manier te gaan werken. Daarnaast zorgen de programma’s ervoor om schommelingen in de suikerspiegel te dempen. Minder schommelingen betekent minder hongermomenten.

Doordat we gebruik maken van verschillende programma’s kunnen we iedereen helpen. Of u nu diabetes heeft of alleen biologisch wilt eten, alles kan.
In de praktijk wordt u wekelijks gewogen en wordt er gebruik gemaakt van een professioneel weegsysteem dat uw spiermassa, vetmassa, vochtmassa en BMI  bepaalt. Deze gegevens kunt u op uw eigen beveiligde internetpagina zien. Alle body scans worden onder elkaar gezet zodat u online uw vorderingen kunt inzien. Door dit weegsysteem kunnen we precies in de gaten houden op welk gebied u afvalt en kunnen we desnoods bijsturen. U kunt uw Woont u verder weg of heeft u geen zin of tijd om wekelijks te wegen? Dan bestaat de mogelijkheid om u telefonisch te begeleiden.

Het voedingsprogramma kan eventueel gecombineerd worden met plaatselijke afslankbehandelingen. Veel mensen bereiken vaak wél het ideale gewicht, maar níet het ideale figuur. Bv een mager gezicht en toch nog een vetrolletje op de buik. Afvallen  op de zones waar je dat graag wil kan dus nu wel! Door de combinatie met de plaatselijke afslankbehandelingen.

Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak

Met Keep Fit bereik je het lichaam dat bij je past.