Microcirculatie therapie, voorkom klachten.

De fysische vasculaire therapie BEMER®

Keep Fit is BEMER® partner en kunt u voorlichting geven over deze mooie thuis therapie.

Verbetering van de microcirculatie.

Microcirculatie speelt een belangrijke rol voor de gezondheid en het welzijn van mensen zowel preventief als curatief.

Een slechte microcirculatie kan pijn en zelfs chronische ziektes teweegbrengen.
De fysische vasculaire therapie BEMER® stimuleert door een specifiek
elektromagnetisch signaal de beperkte vasomotie (eigen beweging van bloedvaten) en verbetert daardoor wetenschappelijk aantoonbaar de microcirculatie. Het systeem wordt wereldwijd met succes
gebruikt.

BEMER Int. AG werd in 1998 opgericht en is een internationaal bedrijf in de gezondheidssector. Bemer ontwikkelt technologieën en is uitvinder van de fysische vasculaire therapie BEMER®, een in de EU toegelaten medisch product (CE0483) van klasse IIa.

De behandelingsapparatuur werd ontwikkeld voor
dagelijks gebruik in een professionele omgeving en privé thuis.

Na een ontwikkelingsfase van vijftien jaar is deze microcirculatie therapie officieel een medisch instrument dat de doorbloeding in de haarvaten tot wel 30% kan verbeteren! Voor het behoud van de gezondheid, maar ook voor de herstelprocessen in het menselijk lichaam, is een goede doorbloeding van levensbelang. Veel bewegen is heel belangrijk maar zelfs een topsporter kan zijn microcirculatie niet verder verbeteren dan 7 procent.

Zelf je lichaam onderhouden

Uniek is dat je jezelf met deze therapie dagelijks kan behandelen en zo het lichaam ondersteunt bij de belangrijkste processen, die het lichaam gezond houden of maken. U kunt dus zelf de basis van uw gezondheid verbeteren!

Microcirculatie systeem

Het systeem is middels een mat gewoon in bed te plaatsen zonder dat de gebruiker er last van heeft. De basisbehandeling van het systeem is slechts 2 maal 8 minuten per dag (vb: 8 minuten voor het slapen gaan en 8 minuten na het slapen). Het veilige signaal gaat via de mat door het gehele lichaam. Bemer-microcirculatie-klachten-voorkomen

Hierboven een indruk hoe makkelijk het systeem in bed (op het matras, onder topper of molton) te plaatsen is.

Er zijn wereldwijd miljoenen gebruikers. Van topsporters tot chronisch zieke mensen.

Testen of meer info?

Het systeem kan voordelig thuis worden getest voor 2 maanden. Omdat het fenomeen microcirculatie best onbekend is, hebben wij bewust gekozen voor gestructureerde kennisoverdracht. Alleen dan is duidelijk waarom iedereen eigenlijk in zijn bed twee keer per dag op een knopje zou moeten drukken. We horen het graag als u meer wilt weten over het verbeteren van de basis van de gezondheid d.m.v. een vrijblijvende demo van het systeem / matras. Wij geven altijd eerst een vrijblijvende presentatie over de  therapie waarbij het systeem uiteraard ook aanwezig is.

Klik op onderstaande link voor veel meer informatie:

keep-fit.bemergroup.com