chronische vermoeidheid

Chronische (vermoeidheids)klachten verbeteren.

Veel Chronische klachten (fibromyalgie, burn out, CVS, ME, astma) geven een hoop ongemak.
U heeft medicatie, maar uw medicatie is eigenlijk symptoombestrijding en geen oplossing voor de oorzaak.

Wat kan Keep Fit voor u betekenen?

Voor astma bieden wij de ontstekingsremmende zuurstoftherapie en eventueel een ontgiftingstechniek, zie de pagina zuurstoftherapie op de site. Al meerdere mensen zijn hierdoor totaal van hun astma medicatie afgekomen!

Fibromyalgie, ME, CVS, burn out, het geeft oa:  vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, spierklachten, maag/darmklachten en een hoge prikkelfactor.

Chronische vermoeidheid kan ontstaan door verschillende redenen, bijvoorbeeld na een stressperiode of vanwege een ziekte, maar het kan ook heel geleidelijk ontstaan zonder duidelijke reden.

Heel interessant is dan dat we je lichaam kunnen doormeten met een rustmeting en een inspanningsmeting.

Hier komt zoveel informatie uit, dat we je kunnen helpen om deze klachten te verbeteren.

Er worden al 25 jaar goede resultaten geboekt met deze, door Stans van der Poel ontwikkelde, gevalideerde methode. Meten = weten.

Regelmatig meten we bij mensen met chronische vermoeidheidsklachten, stressactiviteit in rust die vergelijkbaar is met iemand die aan het sporten is. Deze activiteit kan dan de hele dag duren. Kun je je voorstellen hoe vermoeit je dan moet zijn? Bij deze mensen schakelt het lichaam niet meer terug naar de rustmodus. Bij Keep Fit leren we het lichaam weer terug te laten schakelen naar de rustmodus. Zo kan het lichaam weer herstellen.

Met de inspanningstest en de rustmeting brengen we jouw stressactiviteit in kaart. Ook bepalen we precies op welk niveau het lichaam belast mag worden.

Herstelprogramma tegen vermoeidheid:

Je kunt een herstelprogramma volgen op basis van de uitslag van de metingen, waarbij je lichaam weer in balans wordt gebracht en je duurzaam herstelt. Met deze herstel boost bereik je veel sneller resultaat! Wel zo fijn voor jezelf maar ook voor je familie en werkgever.

Neem voor meer info contact op en we gaan z.s.m. uw lichaam op natuurlijke manier in balans brengen!