Hét 3 in 1 afslank concept

afvallen2

Hét 3-in-1 afslank concept van Keep-Fit is uniek in Nederland. Bij dit concept kan je effectief plaatselijk afslanken op een door jezelf bepaalde zone, en worden 3 afslanktechnieken te gecombineerd in 1 behandeling. We combineren de nieuwste apparatuur en drie technieken in een 60 minuten durende behandeling; Zonder operatie, pijnloos en betaalbaar.

Omvangvermindering veelal na 1 keer!

Lukt het je niet om een specifiek gebied met hardnekkig vet weg te krijgen ondanks pogingen tot sporten en gezond eten? Je bent niet de enige. De reserves die het lichaam opslaat om energie te leveren in moeilijkere tijden zijn moeilijk weg te krijgen. Veel mensen hebben hierdoor last van lovehandles, zwembandjes of zadeltassen. 

Het 3-in-1 afslankconcept is geschikt voor het definitief verwijderen van vet en/of cellulitis op de volgende “probleemzone(s)”:

  • Heupen
  • Billen
  • Dijen
  • Buik
  • Taille
  • Benen
  • Armen

3-in-1-afslank concept

We beginnen met een laagfrequent ultrasoundbehandeling. Deze veilige laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat zijn om diep en ‘hard’ vet te verminderen. Deze frequentie heeft een bewezen werking op de vetcellen. Het maakt de vetcelwand doorlaatbaar. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen.

ocm lypolyse verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. We transporteren het vrijgekomen glycerol naar de spieren, zodat deze als energie verbruikt worden.

Door middel van biofrequentie wordt de vrijgekomen energie (vetten) verbrand door intensieve spiercontracties.

Deze apparatuur die hiervoor wordt gebruikt kan meer dan 150.000 gepatenteerde lichaamseigen signalen afgeven aan het lichaam terwijl andere soorten van elektrische spierstimulatie niet meer dan 100 signalen afgeven! Daarnaast gebruiken we infraroodwarmte om de circulatie en de stofwisseling te verhogen en de afvalstoffen af te voeren.

Definitief Resultaat & Afslanken

Het resultaat is definitief, omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw vetcellen (welke niet door de ultrasound behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken.

voor-na-afslanken   voor-na-afvallen

Intake & Tarief

Tijdens de intake bepalen we hoeveel behandelingen u nodig heeft. De kosten per behandeling variëren van 75,- tot 112,- Euro. Hoe vaak we moeten behandelen is per persoon verschillend. Dit wordt met u besproken tijdens een vrijblijvend advies gesprek.