Plaatselijk afslanken


Er zijn verschillende manieren om plaatselijk extra centimeters kwijt te raken. Keep Fit bestaat al 15 jaar, was een van de eersten op dit gebied, volgt en test alle nieuwe technieken voortdurend en heeft dus ruime ervaring.

Lymfestelsel

Handig is het om het lymfestelsel door te laten meten om te kijken of er ergens blokkades zitten. Mocht er sprake zijn van blokkades, dan moeten die eerst vrijgemaakt worden middels lymfedrainage behandelingen. U haalt namelijk slechte resultaten met plaatselijk afslanken als de afvalstoffen niet goed weg kunnen. Een lymfetest is snel gedaan en kost maar 30 euro.

Manieren van plaatselijk afslanken

Bij Keep Fit kunt u kiezen voor verschillende behandelingen op het gebied van plaatselijk afslanken, omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft en ieder lichaam anders is. 

Tip: Optie 1, het 3 in 1 afslankconcept is uniek, geeft snel resultaat!

Hieronder kunt u klikken op de opties van de verschillende manieren van plaatselijk afslanken. Zo kunt u zich wat inlezen en daarna kunnen we na overleg kiezen welke optie het beste past bij u.

Optie 1
Hét 3 in 1 afslankconcept

Optie 2
Vet bevriezen

Optie 3
Biostimulatie

Welke manier van plaatselijk afslanken bij u past, is per persoon verschillend. Dit wordt besproken tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek.