Plaatselijk afslanken


Bent u op zoek naar een manier waarmee u effectief plaatselijk vet kan verwijderen zonder operatie? U probeert slankere bovenbenen te krijgen of buikvet te verliezen, maar het lukt niet met alleen gezond eten en sporten? Bij Keep-Fit kunnen wij u op verschillende manieren helpen om extra centimeters kwijt te raken.


Keep Fit bestaat al 20 jaar en waren een van de eersten op het gebied van plaatselijk afslanken. Wij volgen en testen voortdurend alle nieuwe technieken, en hebben dus ruime ervaring met plaatselijk afvallen.

Lymfestelsel

Het is handig om uw lymfestelsel door te laten meten om te kijken of er ergens blokkades zitten. Mocht er sprake zijn van blokkades in uw lymfestelsel, dan moeten die eerst vrijgemaakt worden middels lymfedrainage behandelingen. Wanneer de afvalstoffen van de plaatselijk afslank behandelingen niet goed weg geleid kunnen worden, kunnen de resultaten slecht uitpakken. Een lymfetest is snel gedaan en kost maar 32 euro bij Keep-Fit.

Plaatselijk afvallen op bijvoorbeeld uw buik, heupen of armen

Komt u tijd of motivatie tekort om naar de sportschool te gaan en uzelf in het zweet te werken? Of vindt u het lastig om u aan een gezond dieet te houden? En lukt u het gewoon simpelweg niet om ongewenst vet kwijt te raken en af te vallen?

Geen zorgen! Met onze verschillende behandelingen kunt u plaatselijk afvallen op uw buik, heupen, armen, benen of andere specifieke plaatsen van uw hele lichaam. Met deze behandelingen kunt u zonder operatie, geheel pijnloos, plaatselijk afslanken. Deze veilige manieren van plaatselijk vet kwijt raken op heupen, armen en buik maken plaatselijk afvallen makkelijk!

Manieren van plaatselijk afslanken

Bij Keep Fit kunt u kiezen voor drie verschillende behandelingen op het gebied van plaatselijk afslanken. Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft en ieder lichaam anders is, kunnen we bespreken welke behandeling voor uw lichaam de beste optie is. 

Hieronder kunt u klikken op de opties van de verschillende manieren van plaatselijk afslanken. Zo kunt u zich inlezen en daarna kunnen we na overleg kiezen welke optie het beste bij uw wensen en lichaam past.

Optie 1
Vet bevriezen

Optie 2
Biostimulatie