Biostimulatie

afvallen

Centimeters afslanken op exact die plaatsen waar dat gewenst is. Veel mensen kampen op specifieke plaatsen met ongewenst vet. Biostimulatie is de meest geavanceerde manier van elektrische spierstimulatie en ideaal om spieren te versterken zonder de gewrichten te belasten.

Biostimulatie / Spierstimulatiebehandeling

Tijdens intensieve spierstimulatiebehandeling worden je probleemzones aangepakt. Biostimulatie geeft meer dan 150.000 specifieke impulsen om diverse resultaten te behalen op het gebied van afslanken, lymfedrainage, bloedcirculatie, spieropbouw, spiertonus en cellulite vermindering. Hierdoor is het de meest effectieve manier van elektrische spierstimulatie. De signalen zijn uniek en gepatenteerd. Hierdoor is elke andere vorm van spierstimulatie een stap terug in de tijd.

Kuur biostimulatie

We beginnen altijd met een kuur van 12 behandelingen 2 keer per week. Na de kuur bepaal je of er nog behandelingen nodig zijn of, als als je tevreden bent, stopt. Je kunt ook kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Bijvoorbeeld 1 keer per 2 weken.

De technieken achter Ultratone verklaard

Vele functies van het lichaam worden gecontroleerd door neurologische elektronische impulsen. Deze impulsen worden natuurlijkerwijs door onze hersenen uitgezonden naar specifieke organen.

Ter illustratie, wanneer je sport zorgen natuurlijke impulsen ervoor dat spieren zich samentrekken en ontspannen. Biostimulatie van Ultratone simuleert deze natuurlijke impulsen om ervoor te zorgen dat spieren zich samentrekken en ontspannen in een patroon zoals dat tijdens regulier sporten gebeurt, maar met een lager risico op overbelasting of vermoeidheid.

biostimulatie-ultratone2

De Ultratone met de geleiders van elektrische impulsen

Anders dan bij conventionele elektronische Body Shapers, die slechts monotone repetities van hetzelfde signaal voortbrengen, Bestaat elk Ultratone programma uit een specifieke opeenvolging van Biostimulatie impulsen die worden afgestemd op de gewenste resultaten:

1. Warmup16. Myofirming
2. Microcirculatie17. Myotightening
3. Bloedcirculatie18. Myolifting
4. Oxygenation19. Myostrengthening
5. Capillarisation20. Myobuilding
6. Epidermal21. Myotraining
7. Biodermal22. Myoshaping
8. Lymfedrainage23. Myostamina
9. Ontgiften24. Myoendurance
10. Rejuvenation25. Myorecovery
11. Recovery26. Collagenase
12. Anti Cellulite27. TENS
13. Electrolypolisis28. Endorphin
14. Fat Reduction29. Massage
15. Myotoning30. Warmdown

Deze opeenvolgende fases reproduceren de lichaamseigen impulsen met een continu veranderend patroon van pulsbreedte, golfwijdte, frequentie, interval, en intensiteitniveau. Net als bij regulier sporten is er een Warmup en een Warmdown modus geïncorporeerd om volledig ontspannen een Ultratone behandeling te ondergaan. Gecombineerd met een evenwichtig voedingspatroon behaalt u de best mogelijke resultaten.

De voordelen van biostimulatie

Meerdere zones tegelijk, direct omvangverlies, versteviging van de huid, versterking van de spieren, anti cellulite werking, betere bloed- en lymfecirculatie. Zeer veilig en effectief, geen bijwerkingen, geen herstelperiode en voor iedereen geschikt.

Hoe vaak we met biostimulatie moeten behandelen is per persoon verschillend. Dit wordt besproken tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek.

Losse behandelingen zijn 52 euro voor 45 minuten, 40 euro per keer voor 30 minuten en voor 20 minuten is dit 32 Euro.