Effectiever trainen = beter presteren!

omslagpunt, vo2 max en trainingszones laten bepalen

Uit onderzoek is gebleken dat je effectiever traint, als je in verschillende hartslagzones traint. Veel mensen trainen te licht of te zwaar en dat is zonde! Er kunnen sneller blessures ontstaan, prestatievermindering of slechter herstel plaatsvinden.

Heel belangrijk is dan dat u exact uw anaërobe drempel/ omslagpunt laat bepalen, omdat de trainingszones via het omslagpunt berekend worden.

En laat Keep Fit nou juist de wetenschappelijk onderbouwde apparatuur hebben die dat het beste kan!

Inspanningstest

Tijdens een inspanningsfietstest wordt exact het omslagpunt bepaald en wordt er een rapport gemaakt van de belastbaarheid en de fitheid.

We meten en berekenen de hartfrequentie, hartslagtijden, amplitude, ademhaling, maximale zuurstof opname, aërobe en anaërobe drempel, verhouding koolzuur/zuurstof en hartslagvariabiliteit.

Niet alleen een inspanningstest geeft veel info, maar ook een rustmeting zegt veel over het stresslevel, de belastbaarheid en het herstelvermogen zowel fysiek (ECG, hartfilmpje) als mentaal (EEG, hersengolfmeting). Daarom combineren we de inspanningstest en de rustmeting.

We kunnen door deze metingen het lichaam beter in balans krijgen, overbelasting voorkomen en de prestaties laten verbeteren!

Intake of afspraak

Maak nu een afspraak en krijg inzicht in:

  • Exacte omslagpunt
  • Trainingszones
  • Herstelvermogen mentaal en fysiek
  • VO2 max
  • Belastbaarheid in cardio, kracht, snelheid en coördinatie training

Dit alles krijg je in een rapport. Ook wordt geleerd hoe u het herstel kunt beïnvloeden.