Keep Fit

praktijk-microcirculatie

Keep Fit is een praktijk gelegen aan de Boomaweg 2 in Monster. Monster is een dorpskern in de gemeente Westland, Zuid-Holland. De praktijk wordt gerund door mij, Dennis Roeling, 48 jaar oud. Mijn vrouw, zoontje en ik wonen naast de praktijk. De praktijk run ik inmiddels al 20 jaar. 20 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van massage, spier/gewrichtsherstelbehandelingen. Niet veel later ben ik me ook gaan specialiseren in voeding, beweging en het plaatselijk afslanken.

Ooit begonnen met één kleine behandelruimte zijn er inmiddels twee ruime behandelruimtes en een ontvangstruimte binnen de praktijk. Keep Fit betekent fit blijven en dat is mijn filosofie, vitaal oud worden met zo min mogelijk klachten!

Klachten oplossen

praktijk-vet-bevriezen

Door de verschillende apparatuur (biostimulatie, Bemer therapie, lymfedrainage, zuurstoftherapie en waterstoftherapie) en opleidingen die ik heb gevolgd (sportmassage, bindweefselmassage, cupping, guasha, lypossage, blessurepreventie, hoofdpijnmassage, physiokey, mylogenics, personal training) kan ik veel technieken toepassen. Daardoor veel (chronische) klachten verlichten/oplossen, mensen helpen om gezonder te leven en eten of sterker te maken. In Keep Fit wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Daarnaast is er altijd één op één begeleiding.

Ook ondersteun ik mensen om via een medisch verantwoord voedingsprogramma naar een gezond gewicht te brengen en te houden. Naast het voedingsprogramma kunnen mensen met een “probleemzone” zoals vaak de buik of lovehandles ook plaatselijk afslanken. Naast het voedingsprogramma  krijgen ze dan behandelingen met geavanceerde apparatuur zodat ze vaak twee keer zoveel omvang verliezen op de “probleemzone” dan alleen met het voedingsprogramma.

Bemer therapie, waterstoftherapie en zuurstoftherapie

Met de Bemer therapie en de zuurstoftherapie sta ik zelf weleens versteld hoe mensen kunnen opknappen van vervelende (chronische) klachten. Zo hebben mensen met ontstekings-gerelateerde ziekten er veel baat bij maar ik heb ook veel mensen die meer energie gekregen hebben of een verbetering van het functioneren van de organen zoals de lever en nieren hebben ervaren.

Ouder worden gaat gepaard met klachten, voornamelijk omdat de microcirculatie minder wordt. De weefsels verzuren, verkleven en gaan indrogen. Bemer en zuurstoftherapie verbeteren de microcirculatie en zorgen dat er meer zuurstof in de cellen komt. De waterstoftherapie pakt de schadelijke vrije radicalen aan.

Het verlichten of oplossen van klachten en mensen gezonder maken is het mooiste wat er is. Het blijft echt een kick geven!

Mocht je vragen hebben over de verschillende methodes en/ of resultaten, hoor ik het graag!