Voedingsprogramma

afvallen

Gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, de juiste ondersteunende producten, begeleiding en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je op het gebied van voeding en maken je bewust van je eetgewoonten. Binnen onze voedingsprogramma’s is het het uitgangspunt: snel, gezond en op een medisch verantwoorde methode afvallen met behoud van spiermassa en energie. 

Complete voedingsprogramma’s met wekelijkse bodyscan, natuurlijke ondersteunende producten en begeleiding al vanaf 29 euro per week!

Eetmomenten

De programma’s kennen vijf tot zes eetmomenten per dag, waarbij je dus geen honger hoeft te lijden. De voedingsmiddelen (gekocht bij de slager, bakker of supermarkt) wordt aangevuld met natuurlijke ondersteunende producten, die ervoor zorgen dat je alleen vet verbrandt (dus geen spiermassa verliest), je hongergevoel wordt onderdrukt, je energiepeil in orde blijft en je cellen beter gaan functioneren.

Voedingsbalans

Iedereen die afvalt verliest spiermassa! Verlies van spiermassa zorgt voor een langzamere stofwisseling, groter jojo effect en krachtverlies.Wij gebruiken oa een natuurlijk supplement om de spiermassa te voeden en te beschermen zodat deze effecten geminimaliseerd worden.

De programma’s bieden exact de juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo zetten we jouw lichaam aan, om weer op een natuurlijke en gezonde manier te gaan werken. Daarnaast zorgen de programma’s ervoor om schommelingen in de suikerspiegel te dempen. Minder schommelingen betekent minder hongermomenten.

Voedingsprogramma naar eigen smaak

Doordat we gebruik maken van verschillende programma’s zoals het ketodieet of een koolhydraatarm programma kunnen we iedereen helpen. Of je nu diabetes hebt of alleen biologisch wilt eten, alles kan. In de praktijk wordt u wekelijks gewogen en wordt er gebruik gemaakt van een professioneel weegsysteem dat spiermassa, vetmassa, vochtmassa, orgaanvetten en BMI bepaalt. Op een persoonlijke beveiligde internetpagina worden de bodyscans onder elkaar gezet zodat je de vorderingen ook online kunt zien. Door dit weegsysteem kunnen we precies in de gaten houden op welk gebied je afvalt en kunnen we desnoods bijsturen. Ook kunt u 24/7 via de whats app vragen stellen. Woon je verder weg of heb je geen zin of tijd om wekelijks te wegen? Dan bestaat de mogelijkheid voor begeleiding via telefoon of E-mail.

Voedingsprogramma i.s.m. afslankbehandeling

Het voedingsprogramma kan eventueel gecombineerd worden met de plaatselijke afslankbehandelingen. Veel mensen  bereiken vaak wél het ideale gewicht, maar níet het ideale figuur. Bijvoorbeeld een mager gezicht en toch nog een vetrolletje op de buik. Afvallen op de zones waar je dat graag wil kan dus nu wel! Door de combinatie met de plaatselijke afslankbehandelingen.

Stabilisatiefase

Op gewicht blijven is vervolgens veelal de grootste uitdaging. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de programma’s worden afgebouwd, waardoor een jojo-effect wordt voorkomen. Deze stabilisatiefase is gratis.

Onze voedingsprogramma’s worden op maat afgestemd. Er vindt daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarbij we de mogelijkheden m.b.t. het voedselprogramma en evt. plaatselijk afslanken doorlopen.