Personal training

hardlopen


Personal training

Wil je afvallen, een betere conditie krijgen, sterker worden of sportspecifieke prestaties verbeteren? Met Personal Training werk je met mij toe naar jouw doel. Samen sporten combineren we desgewenst met adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Zo kan het nodig zijn om eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen.

I.v.m. het Corona virus worden er extra hygiëne maatregelen genomen. Omdat we 1 op 1 trainen is het risico al zeer beperkt. Zo trainen we op 1.5 meter afstand, en in de buitenlucht (zie foto’s onderaan pagina).

Personal training bij Keep-Fit (Westland)

Trainen op de Keep Fit manier: Vernieuwend, complete bewegingssysteem trainen, super effectief!

Wat je doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Binnen Personal training maken we beperkt gebruik van fitnesstoestellen. Je bent dan te geïsoleerd aan het trainen, hiervoor is ons bewegingssysteem niet gemaakt. We trainen veel met (lichaams)gewicht en proberen het lichaam continue uit balans te halen. Zo trainen we veel meer spiervezels en doet de hele bewegingsketen mee. De hele bewegingsketen gaat zo beter functioneren.

Hoe ouder je wordt hoe belangrijker het wordt om te trainen. Naarmate we ouder worden gaat de type 2 spiervezel behoorlijk afnemen! Fietsen of lopen helpt niet afdoende om de spiervezel type 2 te versterken, daar is echt krachttraining voor nodig.

U kunt ook kiezen om met 1 training per week alle spiergroepen te trainen.

Nu personal training 2.0! Train alle spiergroepen en boost tegelijkertijd de buik en taille met biostimulatie!

Tarief

Personal trainer: Dennis Roeling
Kosten personal training:
60 min.: 60 euro
50 min.: 50 euro
40 min.: 40 euro

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag alles over Personal Training. Keep Fit is een praktijk gelegen aan de Boomaweg 2 in Monster. Nabij Den Haag in de gemeente Westland, Zuid-Holland.

Personal Training – buiten locatie