Personal training

hardlopen

 


Personal training

Wil je afvallen, een betere conditie krijgen, sterker worden of sportspecifieke prestaties verbeteren? Met Personal Training werk je met mij toe naar jouw doel. Samen sporten combineren we desgewenst met adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Zo kan het nodig zijn om eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen.

Ivm het Corona virus worden er extra hygiëne maatregelen genomen. Omdat we 1 op 1 trainen is het risico al zeer beperkt. Als u het prettig vindt om buiten (strand, of grasveld) te trainen kan dit ook.

Personal training bij Keep-Fit

Trainen op de Keep Fit manier: Vernieuwend, hele spierketen trainen, super effectief!

Wat je doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Binnen Personal training maken we beperkt gebruik van fitnesstoestellen. Je bent dan te geïsoleerd aan het trainen bent en dit komt niet ten goede aan de coördinatie en stabilisatie. We trainen veel met (lichaams)gewicht in combi met coördinatie- en stabilisatie-oefeningen. Zo trainen we veel meer spiervezels en doet de hele spierketen mee. Hierdoor gaat je hele bewegingssysteem beter functioneren.

Hoe ouder je wordt hoe meer er getraind moet worden omdat de type 2 spiervezel behoorlijk gaat afnemen! Fietsen of lopen helpt niet afdoende om de spiervezel type 2 te versterken.

U kunt ook kiezen om met 1 training per week alle spiergroepen te trainen.


Tarief

Personal trainer: Dennis Roeling
Kosten personal training:
60 min.: 56 euro
50 min.: 46 euro
40 min.: 37 euro