Lymfedrainage behandeling

lymfedrainage behandeling

De lymfebanen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van het lichaam. Echter door een ongezonde levensstijl en het inademen van onzuivere lucht, zijn de lymfebanen na een tijdje niet meer in staat om al die toxische stoffen te ‘verwerken’.

Dit uit zich in allerlei gezondheidsproblemen zoals o.a. vroegtijdige veroudering, moeilijk afvallen, zware benen, vochtophopingen, futloos, pijnklachten, weerstandsvermindering, en cellulite. Een lymfedrainage behandeling stimuleert de lymfebanen zodat ze weer in staat zijn hun ‘werk’ te doen.

Lymfedrainage: essentieel voor een gezond, energiek en slank lichaam

Keep Fit gebruikt geavanceerde apparatuur tijdens deze therapie, de voordelen:

  • Lokaliseren van eventuele aanwezig blokkades (geen andere apparatuur kan dit), dit zorgt voor een zeer doelgerichte behandeling.
  • Een heel lichaam tegelijk behandelen.
  • Effectieve behandelmethode voor vormen van oedeem, vocht vasthouden, vetophopingen, cellulite, hoofdpijn e.d.
  • Aangename behandelsessies

Behandeling even slim als doeltreffend

Het medische systeem is ontwikkeld om optimale resultaten te behalen op het gebied van lymfedrainage. Daarnaast draagt lymfedrainage bij aan het verminderen van cellulite. Met de apparatuur kunnen eventuele blokkades in de lymfe gemeten worden.

Indien er blokkades aanwezig zijn, kunnen deze tevens gereduceerd dan wel verwijderd worden waardoor de klachten in de meeste gevallen volledig verdwijnen. Hierdoor kan er zeer doelgericht behandeld worden. Dit in tegenstelling manuele lymfedrainage waarbij niet gemeten kan worden waar eventuele blokkades aanwezig zijn.

Meer weten over de mogelijkheden van de Keep-Fit lymfedrainage behandeling? Ik vertel je graag meer. Dit wordt besproken tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek. De kosten zijn 52 Euro voor een 45 minuten durende behandeling.