Vet bevriezen

Cryobehandeling Vet verbranden

Je kent het probleem. Wat je ook doet… Lovehandles, zwembandjes en zadeltassen gaan maar niet weg. Vet bevriezen wordt ook wel cryobehandeling genoemd. Op een volledig pijnloze manier worden vetcellen verwijderd. De vetcellen worden stuk gemaakt, waarna ze op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Door vet te bevriezen rekent u definitief af met deze probleemzones.

Cryobehandeling is mogelijk op de volgende zones;Voordelen Cryobehandeling / vet bevriezen
 • Buik
 • Lovehandles
 • Rug
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Binnenkant knieën
 • Bovenarmen
 • Mannenborst
 • Vet definitief weg
 • Gemiddeld slechts 2/3 behandelingen nodig
 • Voor iedereen geschikt
 • Niet pijnlijk
 • Niet invasief
 • Zeer veilig en effectief
 • Vet bevriezen heeft geen bijwerkingen
 • Geen herstelperiode

Is vet bevriezen veilig?

Klinische onderzoeken hebben bewezen dat de Cryobehandeling veilig is. De apparatuur die wij gebruiken voor het bevriezen van vet beschikt over de Ce Medische Klasse II markering. De apparatuur is getest en goedgekeurd op veiligheid en werking.

Vacuümmethode

Wij hebben gekozen voor de vacuümmethode en niet meer voor onderstaande methode (3 foto’s) omdat uit testen en eigen ervaring gebleken is dat de vacuümmethode veel effectiever werkt. De Coolipo twin machine is inmiddels verkocht. U kunt bij Keep Fit alleen nog behandeld worden met de beproefde vacuümmethode (zie filmpje). Het grote voordeel van deze vetbevries methode is dat wij met een machine werken met 8 koelplaten. De meeste aanbieders werken maar met 4 koelplaten. Wij kunnen dus meer zones behandelen in 1 behandeling waardoor dit effectiever en voordeliger is voor onze bezoekers afkomstig uit heel Zuid-Holland en regio Westland, Den Haag en Rotterdam.

Cryobehandeling vet bevriezen westland den haag zuid-holland

Behandeling cryobehandeling / vet bevriezen

Tijdens de cryobehandeling wordt de te behandelen zone ingeklemd tussen koel applicatoren die het aanwezige vetweefsel koelen. Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen een andere graad van bevriezing hebben dan het omliggende weefsel worden de vetcellen gedurende de behandeling direct aangepakt. Per zone duurt een behandeling in totaal een uur. Tussendoor kan tv gekeken worden of een boek gelezen. Vet bevriezen is een veilige en pijnloze behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigt. Na de behandeling begint het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen (apoptosis). De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Via de lever en de nieren, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding.

Effectieve combinatie voor plaatselijk afslanken:

Keep Fit bied naast het 3 in 1 concept, biostimulatie- en vetbevriesbehandelingen ook een combinatiekuur aan met het 3 in 1 concept en vet bevriezen of biostimulatie en vet bevriezen. Het 3 in 1 concept werkt op de onderste en bovenste vetlaag. De biostimulatie werkt op de onderste, horizontale vetlaag en het vet bevriezen op de bovenste, verticale vetlaag. Wat voor u de beste combinatie is wordt vooraf uitgebreid besproken. Door 1 van deze combinaties worden de behandelingen nog effectiever.

Cryobehandeling vet bevriezen westland den haag zuid-holland

Voor wie is vet bevriezen geschikt?

Behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor diegene met licht overgewicht of diegene met alleen een plaatselijke probleemzone. Heeft u zwaar overgewicht dan adviseren wij ons voedingsprogramma en eventueel de biostimulatie behandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de aanwezige plaats voelbaar vet aanwezig is, is een Cryobehandeling mogelijk, maar over het algemeen zijn onze klanten na 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

Prijzen Cryobehandeling / vet bevriezen Zuid-Holland

Vet bevriezen met de vacuümmethode is € 129,- per behandeling. Als je direct na de eerste zone de tweede zone behandelt, geldt het tarief van €75 euro voor de tweede zone. De behandelingen duren per zone een uur.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag alles over vet bevriezen. Hier voeren we ook een gratis huidanalyse uit om te kijken we welke behandeling het beste bij je past. Keep Fit is een praktijk gelegen aan de Boomaweg 2 in Monster. Nabij Den Haag in de gemeente Westland, Zuid-Holland.