Anti Cellulite behandeling

massage

Cellulite, bijna alle vrouwen krijgen er op den duur last van. Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Tussen het onderhuids bindweefsel vormt zich een opstapeling van vetcellen. Deze opstapeling van vetcellen zwelt op en verhardt zich. Onder de huid vormt zich dan een klomp vet dat slecht doorbloed is en omgeven wordt door vocht en afvalstoffen. Een gezond eet- en bewegingspatroon is helaas niet voor iedereen voldoende.

Huidverbetering voor been en bil

We  kunnen met een unieke combinatie van verschillende technieken de cellulite doen verminderen. De combinatie van cellulite technieken die we binnen Keep-Fit gebruiken zijn; lypossage, guasha, vacussage, biostimulatie, lymfedrainage, physiokey en Bemertherapie.

Lypossage

Lypossage is een manuele bindweefselmassage die helpt het lichaam te zuiveren van opgeslagen giftige stoffen en gestolde lymfevloeistoffen. Deze kunnen bobbels en kuiltjes veroorzaken. De diepe massagebewegingen maken verklevingen los onder de huid.

Vacussage (cupping) en guasha

Bij vacussage wordt de huid door middel van vacuümcups zodanig gemasseerd dat de verklevingen en toxines worden los gemaakt en verwijderd. Door de verbeterde doorbloeding, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er een stuk steviger en gezonder uitzien. Vacuüm massage is dan ook ideaal bij het verbeteren en verwijderen van cellulite, striemen en losse huid. Guasha techniek zorgt ervoor dat we de vastzittende afvalstoffen losmaken met een speciale schraaptechniek.|

Biostimulatie afgewisseld met lymfedrainage

Biostimulatie is de  meest geavanceerde manier van elektrische spierstimulatie! Tijdens een 30 minuten durende intensieve spierstimulatie behandeling worden de probleemzones aangepakt. Uiteraard selecteren we een speciaal daarvoor ontworpen anti cellulite programma zodat de bloed en lymfecirculatie flink wordt verbeterd en de vrijgekomen vetten beschikbaar te maken voor spierverbruik.

Bemertherapie tijdens de behandeling

Bemer zorgt direct voor een betere microcirculatie waardoor de aan en afvoer van de cellen wordt verbeterd. Dit passen we toe tijdens de behandeling waardoor de vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd worden en de weefsels beter doorbloedt worden. Deze werking gaat gemiddeld maar liefst 15 uur door!

Een cellulite behandeling bestaat uit bovenstaande onderdelen en wordt meestal gegeven in kuurvorm van 10 behandelingen. Liefst 2x per week maar dit kan in overleg. U kunt ook losse behandelingen boeken.

De anti-cellulite kuur begint met een vrijblijvend intake gesprek waarna kan worden bepaald of en wanneer je de kuur wilt starten. De kosten bedragen 550 euro per kuur. (10 behandelingen)