Anti Cellulite

Huidverbetering voor been en bil

Cellulite, bijna alle vrouwen krijgen er op den duur last

Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Tussen het onderhuids bindweefsel vormt zich een opstapeling van vetcellen. Deze opstapeling van vetcellen zwelt op en verhardt zich. Onder de huid vormt zich dan een klomp vet dat slecht doorbloed is en omgeven wordt door vocht en afvalstoffen.

Wat Keep Fit er aan kan doen:

Een gezond eet- en bewegingspatroon is helaas niet voor iedereen voldoende. We  kunnen met een combinatie van verschillende technieken de cellulite doen verminderen.

We gebruiken lypossage:

Lypossage is een manuele bindweefselmassage die helpt het lichaam te zuiveren van opgeslagen giftige stoffen en gestolde lymfevloeistoffen. Deze kunnen bobbels en kuiltjes veroorzaken. De diepe massagebewegingen maken verklevingen los onder de huid.

We gebruiken biofeedbacktherapie:

Voor het detoxen en detoniseren van het bind en spierweefsel.

We gebruiken vacussage (cupping) en Guasha :

Hierdoor wordt de huid  zodanig gemasseerd dat de verklevingen en toxines worden los gemaakt en verwijderd. Door de verbeterde doorbloeding, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er een stuk steviger en gezonder uitzien. Dit is dan ook ideaal bij het verbeteren van cellulite

We gebruiken Biostimulatie afgewisseld met lymfedrainage:

Biostimulatie is de  meest geavanceerde manier van elektrische spierstimulatie! Tijdens deze intensieve huid/bindweefsel en spierstimulatie behandeling worden de probleemzones aangepakt. Uiteraard selecteren we een speciaal daarvoor ontworpen anti cellulite programma zodat de bloed en lymfecirculatie flink wordt verbeterd en de vrijgekomen vetten beschikbaar te maken voor spierverbruik. De biostimulatie wisselen we af met de lymphomed. Dit is de beste machine om de lymfestroom te stimuleren zodat eventuele blokkades opgelost kunnen worden en de afvalstoffen versneld afgevoerd kunnen worden.

We gebruiken Bemertherapie:

Bemer zorgt direct voor een betere microcirculatie waardoor de aan en afvoer van de cellen wordt verbeterd. Dit passen we toe tijdens de behandeling waardoor de vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd worden en de weefsels beter doorbloedt worden. Deze werking gaat gemiddeld maar liefst 15 uur door!

Een anti-cellulite behandeling bestaat uit bovenstaande onderdelen, duurt 60 minuten en kost 56,- Euro.