Fitter worden

Keep Fit in < 25 minuten per week!

De Keep Fit Fast Workout!

Dit is een kortdurende maar effectieve/intensieve manier van trainen met fitnessapparatuur in de sportschool (vlakbij de Monsterse molen). U traint met zeer langzame bewegingen het hele lichaam binnen 25 minuten! Voor jong en oud, ongeacht conditieniveau.

U traint altijd onder begeleiding van mij (ik motiveer en controleer en noteer de vorderingen) en op afspraak (stok achter de deur).
Omdat we met deze manier van “slowmotion trainen” de spieren flink uitputten, dus tot spierfalen toe, gaat het lichaam zich beter herstellen om de volgende training beter aan te kunnen. Het lichaam herstelt zich altijd beter dan voor de laatste training. Deze herstelpiek duurt 5 tot 8 dagen en dan volgt er weer een training zodat het lichaam zich weer gaat verbeteren.

Zodoende hoeft u dus maar 1 keer per week minder dan 25 minuten te trainen!

Dit trainingsprincipe is wetenschappelijk bewezen.

Verbetert: spieren, gewrichten, botten, stofwisseling, uithoudingsvermogen en hormoonhuishouding.

We worden ouder, maar verliezen spiermassa, dus worden de gewrichten kwetsbaarder en wordt de stofwisseling trager. Hierdoor krijgen we meer kans op artrose, diabetes type 2 en overgewicht.
We moeten dus onze spieren blijven trainen en ons lichaam goed voeden om het spierverlies te remmen of zelfs spiermassa op te bouwen. Veel mensen hebben een stok achter de deur nodig, te weinig tijd of geen zin om vaak in een sportschool te trainen.
De Keep Fit Fast Workout is dan een goede oplossing!

Een abonnement kost 79,95 per maand. Dit is incl. abonnement sportschool enwekelijkse personal training.


KEEP FIT BEACH BOOTCAMP:

De bootcamp is een complete training waarbij alle spiergroepen getraind worden zonder apparatuur. We trainen alleen met lichaamsgewicht of maken gebruik van simpele materialen of in de omgeving voorkomende objecten. We combineren de oefeningen met joggen, hardlopen en sprinten. Geen lange afstanden maar veel afwisseling met de kracht-, stabilisatie- en coördinatie-oefeningen. Bij extreem weer gaan we de zaal in (2,- extra ivm zaalhuur).

Wanneer: elke vrijdag van 17:00 -18:00

Kosten: 6,50 per training, 10 rittenkaart kost 60,-

Meld je telefonisch aan als je mee wilt doen. Tel 06 55 70 37 33

Personal training

Wilt u afvallen, een betere conditie krijgen of uw sportspecifieke prestaties verbeteren? Met Personal Training werkt u samen met mij toe naar uw doel. Wat uw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen. En die u leuk vindt, want alleen dan houdt u ze vol. Samen sporten combineren we met adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Zo kan het nodig zijn om uw eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen.

Kosten: indoor 52,- per uur (geen abonnement voor de sportschool nodig waar we trainen).
Outdoor 48,- per uur (training op het strand)

Training met een kleine groep:

Vind je een personal training te duur? Of vind je het gezelliger om personal training te volgen met een paar vriendinnen/vrienden of een samengestelde groep? Informeer dan naar de kleine groep personal training. Als u bijvoorbeeld met zijn drieën traint dan is het tarief van personal training gedeeld door drie. De training kan op het strand, gymzaal of sportschool gegeven worden.