Berichten

Anti Cellulite

Huidverbetering voor been en bil

Cellulite, bijna alle vrouwen krijgen er op den duur last

Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Tussen het onderhuids bindweefsel vormt zich een opstapeling van vetcellen. Deze opstapeling van vetcellen zwelt op en verhardt zich. Onder de huid vormt zich dan een klomp vet dat slecht doorbloed is en omgeven wordt door vocht en afvalstoffen.

Wat Keep Fit er aan kan doen:

Een gezond eet- en bewegingspatroon is helaas niet voor iedereen voldoende. We  kunnen met een combinatie van verschillende technieken de cellulite doen verminderen.

We gebruiken lypossage:

Lypossage is een manuele bindweefselmassage die helpt het lichaam te zuiveren van opgeslagen giftige stoffen en gestolde lymfevloeistoffen. Deze kunnen bobbels en kuiltjes veroorzaken. De diepe massagebewegingen maken verklevingen los onder de huid.

We gebruiken biofeedbacktherapie:

Voor het detoxen en detoniseren van het bind en spierweefsel.

We gebruiken vacussage (cupping) en Guasha :

Hierdoor wordt de huid  zodanig gemasseerd dat de verklevingen en toxines worden los gemaakt en verwijderd. Door de verbeterde doorbloeding, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er een stuk steviger en gezonder uitzien. Dit is dan ook ideaal bij het verbeteren van cellulite

We gebruiken Biostimulatie afgewisseld met lymfedrainage:

Biostimulatie is de  meest geavanceerde manier van elektrische spierstimulatie! Tijdens deze intensieve huid/bindweefsel en spierstimulatie behandeling worden de probleemzones aangepakt. Uiteraard selecteren we een speciaal daarvoor ontworpen anti cellulite programma zodat de bloed en lymfecirculatie flink wordt verbeterd en de vrijgekomen vetten beschikbaar te maken voor spierverbruik. De biostimulatie wisselen we af met de lymphomed. Dit is de beste machine om de lymfestroom te stimuleren zodat eventuele blokkades opgelost kunnen worden en de afvalstoffen versneld afgevoerd kunnen worden.

We gebruiken Bemertherapie:

Bemer zorgt direct voor een betere microcirculatie waardoor de aan en afvoer van de cellen wordt verbeterd. Dit passen we toe tijdens de behandeling waardoor de vrijgekomen afvalstoffen beter afgevoerd worden en de weefsels beter doorbloedt worden. Deze werking gaat gemiddeld maar liefst 15 uur door!

Een anti-cellulite behandeling bestaat uit bovenstaande onderdelen, duurt 60 minuten en kost 56,- Euro.

bemer-therapie-plaatselijk-afslanken-afvallen

Praktijk

praktijk-microcirculatie

Keep Fit is een praktijk gelegen aan de Boomaweg 2 in Monster. Monster is een dorpskern in de gemeente Westland, Zuid-Holland. De praktijk wordt gerund door mij, Dennis Roeling, 44 jaar oud. Mijn vrouw, zoontje en ik wonen naast de praktijk. De praktijk run ik inmiddels al veertien jaar. Veertien jaar geleden ben ik begonnen met het geven van spierherstelmassages. Niet veel later ben ik me ook gaan specialiseren in voeding, beweging en het plaatselijk afslanken.

Ooit begonnen met één kleine behandelruimte zijn er inmiddels twee ruime behandelruimtes en een ontvangstruimte binnen de praktijk. Keep Fit betekent fit blijven en dat is mijn filosofie, oud worden met zo min mogelijk klachten!

Klachten oplossen

praktijk-vet-bevriezen

Door de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd zoals sportmassage, bindweefselmassage, cupping, guasha, lypossage, blessurepreventie, hoofdpijn en massage, personal trainer, bio feedbacktherapie en Bemer therapie kan ik veel technieken toepassen en daardoor veel klachten verlichten of oplossen. Zo kan je mensen helpen om gezonder te leven, sterker te maken, van klachten af te helpen of klachten te verlichten. In Keep Fit wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Daarnaast is er altijd één op één begeleiding.

Naast mensen te ondersteunen met een gezond voedingsprogramma ondersteun ik ook mensen om via o.a. het plaatselijk afslanken van “probleemzones” af te komen. Ik gebruik dan geavanceerde apparatuur om gemiddeld 2 maal zoveel centimeters van de “probleemzone” af te krijgen dan wanneer mensen alleen het voedingsprogramma volgen.

Bemer therapie

Met de Bemer therapie sta ik zelf weleens versteld hoe mensen kunnen opknappen van vervelende klachten. Zo hebben mensen met (spier)reuma, gewrichtsklachten er veel baat bij maar ik heb ook veel mensen die meer energie gekregen hebben. Zelfs verbetering van het functioneren van de lever en nieren heb ik al meegemaakt bij klanten die Bemer gebruiken!

Het verlichten of oplossen van klachten en mensen gezonder krijgen is natuurlijk het mooiste wat er is. Dat blijft toch een kick geven!

Mocht je vragen hebben over de verschillende methodes en/ of resultaten, hoor ik het graag!

Fitter worden

Keep Fit in < 25 minuten per week!

De Keep Fit Fast Workout!

Dit is een kortdurende maar effectieve/intensieve manier van trainen met fitnessapparatuur in de sportschool (vlakbij de Monsterse molen). U traint met zeer langzame bewegingen het hele lichaam binnen 25 minuten! Voor jong en oud, ongeacht conditieniveau.

U traint altijd onder begeleiding van mij (ik motiveer en controleer en noteer de vorderingen) en op afspraak (stok achter de deur).
Omdat we met deze manier van “slowmotion trainen” de spieren flink uitputten, dus tot spierfalen toe, gaat het lichaam zich beter herstellen om de volgende training beter aan te kunnen. Het lichaam herstelt zich altijd beter dan voor de laatste training. Deze herstelpiek duurt 5 tot 8 dagen en dan volgt er weer een training zodat het lichaam zich weer gaat verbeteren.

Zodoende hoeft u dus maar 1 keer per week minder dan 25 minuten te trainen!

Dit trainingsprincipe is wetenschappelijk bewezen.

Verbetert: spieren, gewrichten, botten, stofwisseling, uithoudingsvermogen en hormoonhuishouding.

We worden ouder, maar verliezen spiermassa, dus worden de gewrichten kwetsbaarder en wordt de stofwisseling trager. Hierdoor krijgen we meer kans op artrose, diabetes type 2 en overgewicht.
We moeten dus onze spieren blijven trainen en ons lichaam goed voeden om het spierverlies te remmen of zelfs spiermassa op te bouwen. Veel mensen hebben een stok achter de deur nodig, te weinig tijd of geen zin om vaak in een sportschool te trainen.
De Keep Fit Fast Workout is dan een goede oplossing!

Een abonnement kost 79,95 per maand. Dit is incl. abonnement sportschool enwekelijkse personal training.


KEEP FIT BEACH BOOTCAMP:

De bootcamp is een complete training waarbij alle spiergroepen getraind worden zonder apparatuur. We trainen alleen met lichaamsgewicht of maken gebruik van simpele materialen of in de omgeving voorkomende objecten. We combineren de oefeningen met joggen, hardlopen en sprinten. Geen lange afstanden maar veel afwisseling met de kracht-, stabilisatie- en coördinatie-oefeningen. Bij extreem weer gaan we de zaal in (2,- extra ivm zaalhuur).

Wanneer: elke vrijdag van 17:00 -18:00

Kosten: 6,50 per training, 10 rittenkaart kost 60,-

Meld je telefonisch aan als je mee wilt doen. Tel 06 55 70 37 33

Personal training

Wilt u afvallen, een betere conditie krijgen of uw sportspecifieke prestaties verbeteren? Met Personal Training werkt u samen met mij toe naar uw doel. Wat uw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen. En die u leuk vindt, want alleen dan houdt u ze vol. Samen sporten combineren we met adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Zo kan het nodig zijn om uw eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen.

Kosten: indoor 52,- per uur (geen abonnement voor de sportschool nodig waar we trainen).
Outdoor 48,- per uur (training op het strand)

Training met een kleine groep:

Vind je een personal training te duur? Of vind je het gezelliger om personal training te volgen met een paar vriendinnen/vrienden of een samengestelde groep? Informeer dan naar de kleine groep personal training. Als u bijvoorbeeld met zijn drieën traint dan is het tarief van personal training gedeeld door drie. De training kan op het strand, gymzaal of sportschool gegeven worden.

Revalidatie

Biostimulatie

Ideaal om uw spieren te versterken zonder uw gewrichten te belasten!

De meest geavanceerde manier van elektrische spierstimulatie!

Tijdens een 30 minuten durende intensieve spierstimulatiebehandeling worden uw probleemzones aangepakt.

Biostimulatie geeft meer dan 150.000 specifieke impulsen om diverse resultaten te behalen op het gebied van afslanken, lymfedrainage, bloedcirculatie, spieropbouw, spiertonus en cellulite vermindering. Hierdoor is het de meest effectieve manier van elektrische spierstimulatie. De signalen zijn uniek en gepatenteerd. Hierdoor is elke andere vorm van spierstimulatie een stap terug in de tijd!

We beginnen altijd met een kuur van 12 behandelingen 2 of 3 keer per week. Na de kuur bepaalt u of er nog behandelingen nodig zijn of, als u tevreden bent, stopt. U kunt ook kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Bijvoorbeeld 1 keer per 2 weken. We kunnen o.a. kiezen uit omvangverminderings of spierversterkende programma’s

De voordelen van biostimulatie

Meerdere zones tegelijk, direct omvangverlies, versteviging van de huid, versterking van de spieren, betere bloed- en lymfecirculatie. Zeer veilig en effectief, geen bijwerkingen, geen herstelperiode en voor iedereen geschikt.

We nodigen u uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Voor een kuur betaalt u 444 Euro

Losse behandelingen zijn 37 Euro per keer

De technieken achter Ultratone verklaard

Vele functies van het lichaam worden gecontroleerd door neurologische elektronische impulsen. Deze impulsen worden natuurlijkerwijs door onze hersenen uitgezonden naar specifieke organen. De Ultratone Programma’s imiteren eenvoudigweg elk van deze specifieke impulsen om diverse resultaten te behalen op het gebied van afslanken, spieropbouw, spiertonus, cellulite vermindering,
non-chirurgische facelift en vele anderen.

Elk Ultratone Programma zendt de juiste opeenvolging van signalen uit om de correcte parameters te produceren. Ter illustratie, wanneer u sportoefeningen doet zorgen natuurlijke impulsen ervoor dat uw spieren zich samentrekken en ontspannen. Biostimulatie van Ultratone simuleert deze natuurlijke impulsen om ervoor te zorgen dat spieren zich samentrekken en ontspannen in een patroon zoals dat tijdens regulier sporten gebeurt, maar met een lager risico op overbelasting of vermoeidheid. Om deze reden kan een Ultratone behandeling specifieker, langduriger en efficiënter worden ingezet dan traditionele lichaamsbeweging.

44 Verschillende Biostimulatie Impulsen

Anders dan bij conventionele elektronische Body Shapers, die slechts monotone repetities van hetzelfde signaal voortbrengen, Bestaat elk Ultratone programma uit een specifieke opeenvolging van Biostimulatie impulsen die worden afgestemd op uw gewenste resultaten:

1. Warmup16. Myofirming
2. Microcirculatie17. Myotightening
3. Bloedcirculatie18. Myolifting
4. Oxygenation19. Myostrengthening
5. Capillarisation20. Myobuilding
6. Epidermal21. Myotraining
7. Biodermal22. Myoshaping
8. Lymfedrainage23. Myostamina
9. Ontgiften24. Myoendurance
10. Rejuvenation25. Myorecovery
11. Recovery26. Collagenase
12. Anti Cellulite27. TENS
13. Electrolypolisis28. Endorphin
14. Fat Reduction29. Massage
15. Myotoning30. Warmdown

Deze opeenvolgende fases reproduceren de lichaamseigen impulsen met een continu veranderend patroon van pulsbreedte, golfwijdte, frequentie, interval, en intensiteitniveau. Hierdoor worden de meest effectieve behandelingen geboden om te  voldoen aan alle lichaams- en gelaatsvormende eisen. Om deze natuurlijke type neurologische activiteit te imiteren heeft Ultratone door microprocessor gecontroleerde programma’s geïntroduceerd die automatisch variëren en door vele verschillende instellingen circuleren. Net als bij regulier sporten is er een Warmup en een Warmdown modus geïncorporeerd om volledig ontspannen een Ultratone behandeling te ondergaan. Gecombineerd met een evenwichtig voedingspatroon behaalt u de best mogelijke resultaten

Massage, spier/gewricht herstelbehandelingen

Er zijn veel verschillende vormen van massage. Het type massage dat wij bij Keep-Fit inzetten is afhankelijk van de oorzaken en doelen. Ik noem het liever spier/gewricht herstelbehandelingen. Tijdens de intake en gedurende de behandeling zal ik besluiten welke apparatuur of manuele technieken ik ga toepassen. Zo behandel ik veel de fascia (bindweefsel) en doe ik veel met het losmaken en afvoeren van afvalstoffen in de weefsels.

Door de talloze opleidingen en de geavanceerde apparatuur in de praktijk zult u ervaren dat Keep Fit anders werkt dan de huidige therapeuten.

 Hieronder vind u een overzicht van de massagetechnieken die wij inzetten.

Al sinds de klassieke oudheid is de heilzame werking van de massage bekend. In een aantal culturen behoort het zelfs tot de dagelijkse lichaamsverzorging.

Klassieke massage wordt hoofdzakelijk toegepast ter sedatie. Dit houdt in dat het een kalmerende en rustgevende werking heeft. De meesten onder ons kunnen meepraten over stress, tijdgebrek, verplichtingen. Wat met name in Westland veel aan de orde is. Vaak gaat dit gepaard met gespannen nek-, rug- of schouderspieren met hierbij behorende klachten. Regelmatig ontspannen is met name belangrijk om te voorkomen dat een en ander ten koste gaat van de gezondheid.

 

Wat is nu precies de invloed van massage?

Door massage worden de sympathische zenuwvezels gunstig beïnvloed, waardoor de bloed- en lymfecirculatie toeneemt. Er worden stoffen zoals histamine en ACH vrijgemaakt die een vaatverwijdend en permeabiliteitvergrotend effect hebben op de capillairen. Dit heeft een gunstige invloed op de capillaire stofwisseling. De spieren worden gedehydreerd. Dat wil zeggen dat het overtollige vocht uit de weefselspleten wordt gedrukt. De spierspoeltjes worden gerekt, waardoor de spier zich ontspant. Door het geven van druk en de drukrichting worden de opname en afvoer van vocht in de aderen en het lymfevatsysteem gestimuleerd. Het is gebleken dat massage het bloedsuikergehalte en de zuurgraad van het bloed gunstig beïnvloedt. Bovendien ontstaat er na massage een verhoogde urineafscheiding, waardoor diverse afvalstoffen het lichaam verlaten.

Dit alles resulteert in een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding van het spier- en huidweefsel en de verbetering van de stofwisseling in het huid- en spierweefsel.

Sporten is gezond en om gezond te blijven is regelmatig bewegen zelfs noodzakelijk. Helaas zijn er aan het sporten ook risico’s verbonden. De kans op spierblessures is altijd aanwezig. Zoals: stijve spieren, spiervermoeidheid en/ of spierverhardingen. Met als gevolg pijn bij het sporten en in het ergste geval spierscheuringen. Met een sportmassage worden de zwakke plekken in de spieren opgespoord en behandeld. Er wordt een behandelplan opgesteld en advies gegeven en bij twijfel wordt er doorverwezen naar een arts. Een sportmassage kan een preventief of curatief doel hebben.

Preventieve massage:

Deze massage vindt plaats vóór een sportprestatie. Het risico op letsels wordt verminderd, doordat de doorbloeding verbetert en het de lichaamsfuncties bevordert. Naast deze massage dient ook een warming-up gedaan te worden.

Curatieve massage:

D.m.v. deze massage wordt het lichaam ondersteund bij het herstel na een zware lichamelijke inspanning. Dit gebeurt o.a. door het bevorderen van de bloedsomloop, waardoor schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen worden aangevoerd. Dit bevordert het herstel en vermindert de kans op spierpijn. Niet alleen voor of na het sporten kan gemasseerd worden, maar het wordt ook veel op de dagen gedaan dat er geen sportieve activiteit is geweest. De sportmasseur bepaalt dan welke massage er toegepast wordt afhankelijk van de spiertonus. De verhardingen worden opgespoord en behandeld.
Wat is nu precies de invloed van massage?

Door massage worden de sympathische zenuwvezels gunstig beïnvloed, waardoor de bloed- en lymfecirculatie toeneemt. Er worden stoffen zoals histamine en ACH vrijgemaakt die een vaatverwijdend en permeabiliteitvergrotend effect hebben op de capillairen. Dit heeft een gunstige invloed op de capillaire stofwisseling. De spieren worden gedehydreerd. Dat wil zeggen dat het overtollige vocht uit de weefselspleten wordt gedrukt. De spierspoeltjes worden gerekt, waardoor de spier zich ontspant. Door het geven van druk en de drukrichting worden de opname en afvoer van vocht in de aderen en het lymfevatsysteem gestimuleerd. Het is gebleken dat massage het bloedsuikergehalte en de zuurgraad van het bloed gunstig beïnvloedt. Bovendien ontstaat er na massage een verhoogde urineafscheiding, waardoor diverse afvalstoffen het lichaam verlaten. Dit alles resulteert in een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding van het spier- en huidweefsel en de verbetering van de stofwisseling in het huid- en spierweefsel.

Bindweefselmassage valt onder de reflexzonetherapieën. Bindweefselmassage berust op het principe van het beïnvloeden van botten, organen, spieren, gewrichtskapsels, banden en bloedvaten door massage van de bindweefselzones (gelegen onder de huid). De relaties tussen huidzones en de inwendige organen kan worden verklaard door de segmentale opbouw van het lichaam. De relatie tussen inwendige organen en bepaalde huidzones is door Dhr. Head ontdekt en worden dan ook de zones van Head genoemd.

Er bestaat niet alleen een segmentale relatie tussen de organen en de Head zones, maar eenzelfde verband is er tussen een orgaan en de periostzone, musculaire zone en de bindweefselzone.

Verstoringen in een orgaan zijn in alle vier de zones waar te nemen. De huid wordt in die gebieden overgevoelig voor warmte, koude, aanraking en druk. Tevens is een vermindering van beweeglijkheid van de huid merkbaar. Dit wordt veroorzaakt door het verkleven van de huid met het onderliggende weefsel. In deze huidgebieden ontstaan zwellingen, harde plekjes en de spieren worden pijnlijk bij bewegen. Bij het optillen van de huid voelt men vaak een verhoogde weerstand in de desbetreffende zone.

De behandeling bestaat uit het losmaken van alle lagen van oppervlakkig naar diep. Kenmerkend is dat eerst de huid wordt los gemasseerd en vervolgens steeds dieper wordt gewerkt, tot aan het periost . De massagehandelingen maken het bindweefsel weer los. Massageprikkels kunnen zo, vanuit de zones, een positieve invloed hebben op de desbetreffende organen.

Keep Fit maakt vaak gebruik van bepaalde bindweefselhandgrepen tijdens een klassieke of een sportmassage. Door verschillende technieken te combineren wordt het effect van de massage optimaal.

Bij een massage van het periost (beenvlies) wordt een plaatselijke verbetering bewerkstelligd van de voeding, doorbloeding en groei van het periost. Er treden tevens reflectoire reacties op in weefsels en organen, die segmentaal met de gemasseerde plek verbonden zijn. Er wordt een puntvormige ritmische drukmassage uitgevoerd op het periost.

De indicaties van massage en periostmassage komen voor een groot gedeelte overeen en kunnen elkaar zelfs aanvullen.

KEEP FIT gebruikt deze vorm van massage, net zoals bindweefselmassage, soms in combinatie met een klassieke of een sportmassage om het effect zo groot mogelijk te maken

Hoofdpijn is een veelvoorkomend bijverschijnsel bij nek-/ schouderspieren met een hoge spierspanning Door de spierspanning/ -conditie te normaliseren kunnen hoofdpijnklachten verdwijnen.

Ook kunnen er wervels “vastzitten” die voor hoofdpijnklachten zorgen.

Afname beweeglijkheid & afname functie & pijn

Doordat ik de cursus hoofdpijn en massage onder begeleiding van manueel therapeut H. Noordzij gevolgd heb, kan ik de vastzittende wervel mobiliseren, waardoor klachten kunnen verdwijnen.

Het mobiliseren is een klein en ongevaarlijk deel uit de manuele therapie.

Cupping of vacussage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning. Vacussage is meer een afgeleide van de bindweefselmethode.

De cup wordt vacuüm gezogen en in een trekkende beweging over de huid getrokken in de richting van het bindweefsel c.q. spierverloop en de energiebanen. Met de cup kun je de kracht/vacuüm goed doseren. De eerste paar keren is de behandeling pijnlijk omdat het onderliggende weefsel verstoord is, maar tot nu toe is het wel één van de effectiefste manieren om de pijn en spierspanning snel te verminderen. Doordat de huid vacuüm wordt getrokken wordt de histamine en endorfine lokaal gestimuleerd waardoor het behandelend gebied min of meer wordt verdoofd.

Cupping/ vaccussage heeft een enorme dieptewerking en is vooral goed toe te passen bij schouder, nek en rugklachten, bij stressklachten en spanningen, migraine en hoofdpijn, tenniselleboog en frozen shoulder. Tevens heeft cupping/ vaccusage een bijzonder effect bij het afvalproces, bindweefsel, verklevingen en cellulite. Na een cupping/ vaccussage behandeling zal er lokaal een rode plek te zien zijn, een soort van puntbloedinkjes. Dit is een normaal verschijnsel, welke na enkele dagen zal verdwijnen.

Nadat de roodheid is verdwenen zal er verbetering in de symptomen optreden.

Bij Keep Fit wordt cupping wordt vaak geïntegreerd in de massagebehandeling.

Een doeltreffende behandelmethode die al eeuwen oud is en nog steeds effectief is bij onder andere:
Nek-, schouder- en rugpijn, astma, verklevingen in het weefsel, spier- en gewrichtsklachten, oedeem, rusteloze benen, slechte doorbloeding, cellulite en nog veel meer.
Guasha  een eeuwen oude techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde, ontstaan in de tijd voor de acupunctuur en is daarmee de oudste Chinese geneeswijze.
Guasha betekent letterlijk ‘het weg schrapen van de blokkade.
Bij de behandeling wordt een speciale guasha olie op de huid gebracht. De olie gebruikt men enerzijds als bescherming, zodat de huid niet beschadigd en anderzijds in verband met de bestanddelen die in de olie zitten. Deze guasha olie bestaat namelijk uit diverse Chinese kruiden. Elk kruid heeft zijn eigen werking (ontspanning, ontgifting, warmte enz.) Men kan niet zomaar een willekeurige olie gaan gebruiken, omdat andere oliën bestanddelen kunnen bevatten waarop reacties in het lichaam kunnen ontstaan.
Op de plaats waar de olie is aangebracht, begint de therapeut met een speciale schraper te “schrapen”. De schraper is vervaardigd uit jade. De huid wordt hierdoor rood en op de plaatsen waar blokkades (afvalstoffen) zijn, verschijnen “bloeduitstortingen” (sha) in de huid (niet op de huid) variërend van diep rood tot paars. Aan de kleur van de sha kan men zien of het een recente of een chronische stagnering is. Hoe donkerder de vlek  hoe chronischer. De kleur kan variëren van lichtrood tot donkerrood, maar ook blauw, paars en zelfs zwart. Bij een normale conditie verdwijnen de rode delen volledig binnen 3 tot 7 dagen. Doordat men zich vaker laat behandelen met guasha, krijgt men steeds minder rode vlekken, wat betekent dat het lichaam weer gezond wordt. Het schrapen samen met de werking van de olie zorgt voor ontgifting van het lichaam. Het is dan ook raadzaam om nadien extra water te drinken!!


Guasha kan bij meer dan 400 klachten/ziekten worden toegepast. Zowel als een preventief middel, als een middel om daadwerkelijk een klacht te verhelpen of om een ziekte te verlichten /genezen. Guasha wordt meestal toegepast voor fysieke klachten en door deze toepassing worden fysieke blokkades opgeheven waardoor het lichaam revitaliseert. Ons lichaam wordt weer vitaler doordat er een betere doorstroming plaatsvindt van bloed en energie, omdat afvalstoffen opgeruimd worden. Ook ons zenuwstelsel kan hierdoor beter gaan functioneren. En juist omdat we een betere doorstroming krijgen van bloed en energie en doordat het zenuwstelsel beter gaat functioneren revitaliseert ons hele lichaam, ook het mentale/psychische gedeelte. Guasha veroorzaakt ook een soort prikkeling bij mentale/psychische blokkades waardoor een soort zelfreflectie optreedt die bewustwording tot gevolg heeft.
Bij Keep Fit wordt guasha vaak geïntegreerd in de massagebehandeling

Door twee manuele technieken toe te passen om de afvalstoffen los te maken en het gebruik van twee soorten professionele apparatuur om ze af te voeren heeft Keep Fit een effectieve behandeling gecreëerd tegen vermoeide, verkrampte of verzuurde benen.
Ideaal voor sporters of mensen met een staand beroep.

 

Prijslijst (incl. 21% btw)
20 min.22 euro
30 min.29 euro
40 min.36 euro
50 min.45 euro
60 min.55 euro
  

Welke massage je ook kiest, ik zie je graag verschijnen bij Keep-Fit gevestigd in Monster (Westland).  Mocht je onverhoopt niet kunnen, dit kan gebeuren. Laat het wel meer dan 24 uur van te voren weten. Massages die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Afvallen

Voedingsprogramma

Snel, gezond en blijvend afvallen.

Het succes zit in u zelf. Voor persoonlijke begeleiding op maat zorgen wij.

Gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, de juiste ondersteunende producten, begeleiding en recepten zorgen voor lekker eten waardoor u het makkelijker volhoudt.

Wij begeleiden u in uw voeding en maken u bewust van wat u eet. Wij bieden voedingsprogramma’s aan waarbij het uitgangspunt is: snel, gezond en op een medisch verantwoorde methode afvallen met behoud van spiermassa en energie. En dan ben je er nog niet: op gewicht blijven is misschien nog wel de grootste uitdaging! Dit is dan ook de voornaamste reden dat de programma’s worden afgebouwd, waardoor een jojo-effect wordt voorkomen. Deze stabilisatiefase is zelfs gratis!

De programma’s kennen vijf tot zes eetmomenten per dag, waarbij je dus geen honger hoeft te lijden en wordt aangevuld met natuurlijke ondersteunende producten, die ervoor zorgen dat je alleen vet verbrandt (dus geen spiermassa verliest), dat je hongergevoel wordt onderdrukt en dat je energiepeil in orde blijft.

De programma’s bieden exact de juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo zetten we jouw lichaam aan, om weer op een natuurlijke en gezonde manier te gaan werken. Daarnaast zorgen de programma’s ervoor om schommelingen in de suikerspiegel te dempen. Minder schommelingen betekent minder hongermomenten.

Doordat we gebruik maken van verschillende programma’s kunnen we iedereen helpen. Of u nu diabetes heeft of alleen biologisch wilt eten, alles kan.
In de praktijk wordt u wekelijks gewogen en wordt er gebruik gemaakt van een professioneel weegsysteem dat uw spiermassa, vetmassa, vochtmassa en BMI  bepaalt. Deze gegevens kunt u op uw eigen beveiligde internetpagina zien. Alle body scans worden onder elkaar gezet zodat u online uw vorderingen kunt inzien. Door dit weegsysteem kunnen we precies in de gaten houden op welk gebied u afvalt en kunnen we desnoods bijsturen. U kunt uw Woont u verder weg of heeft u geen zin of tijd om wekelijks te wegen? Dan bestaat de mogelijkheid om u telefonisch te begeleiden.

Het voedingsprogramma kan eventueel gecombineerd worden met plaatselijke afslankbehandelingen. Veel mensen bereiken vaak wél het ideale gewicht, maar níet het ideale figuur. Bv een mager gezicht en toch nog een vetrolletje op de buik. Afvallen  op de zones waar je dat graag wil kan dus nu wel! Door de combinatie met de plaatselijke afslankbehandelingen.

Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak

Met Keep Fit bereik je het lichaam dat bij je past.